Resultater:

Alle Sampensions resultatmål blev nået på kun 10 måneder. Og som en ekstra bonus avancerede Sampension til en top-3 placering blandt alle pensionsselskaber i Danmark.

Video er gud

Den bedste måde at trænge igennem på sociale medier er med video. Derfor har vi hos Wire Agency fastansatte videofotografer og motion graphic animatorer. At have de kompetencer inhouse er et must, når deadlines er korte, og priserne skal holdes nede.

sampension kom på facebook og linkedin

– og på top-3 i kundetilfredshed

Der er ikke meget kærlighed i eBoks. Det er et problem, når man er et pensionsselskab, som gerne vil tættere på kunderne. Wire Agency skaber i stedet en ærlig og nærværende tilstedeværelse på de sociale medier.

Kunde: Sampension

Tags: Social Media strategi, publicerings strategi, content produktion, video, animation, motion graphics, Facebook, LinkedIn.

4.500

Facebook følgere på et år

300.000

af en målgruppe på 300.000 rammes

3,2 mio.

årlige eksponeringer

1,6 mio.

videovisninger på Facebook

71

forskellige videofilm på 1 år

68%

flere følgere på LinkedIn på 4 måneder

Udfordring: Lav interesse = lav tilfredshed

Sampension vil øge kundetilfredsheden. Men det er svært, da pension er lavinteresse, og kommunikationskanalerne e-Boks og kundeportal er håbløse til at skabe involvering.

 

Strategi: Tættere på kunderne med SoMe

Wire Agency foreslår en Facebook-strategi, så Sampension kommer til kunderne fremfor omvendt. Her skabes et univers  baseret på involvering, sympati og oplysning. En sideløbende LinkedIn strategi har fokus på employer branding og newbizz.

 

Sweetspot: Sampension er værd at lytte til

Ved at servere den store, kedelige pensionselefant i små lækre skiver, bliver den spiselig for kunderne. De begynder at like, læse, klikke og kommentere om pension og arbejdsliv. Nu har vi et rum sammen, hvor pensionen er blevet mere værd for kunderne.

Resultater:

Alle Sampensions resultatmål blev nået på kun 10 måneder. Og som en ekstra bonus avancerede Sampension til en top-3 placering i kundetilfredshed blandt alle pensionsselskaber i Danmark.

PERSONDATAPOLITIK

og brugervilkår

Læs mere. Klik her.

Synes du casen er interessant?

Så lad os mødes.

Måske vi kan skabe lignende resultater for dig?

KONTAKT

Wire Agency ApS.

Østergade 17 | 1100

København K

Tlf: 70 60 50 59